Čestitka v novi embalažni oblekci ....

Kot veste usoda čestitke s Tildo ni bila do nedavnega še znana, danes pa je že pri novem lastniku ... Dobila jo je sestrična mojih fantov za svoj 10. rojstni dan ...

Ker se kar tako brez konkretnega darila po mojem mnenju ne more priti na rojstni dan ... sem voščilnici dodala še kvačkan komplet zapestnice in verižice ... sprobala sem vzorček, ki me je že nekaj časa mučil ...Ker pa vse skupaj ne gre kar tako dati iz rok ... tako velike kuverte v trgovini nimajo ... pa še 3D cvetovi vrtnic bi se vsi stlačili sem se odločila, da naredim škatlico, ki bo v stilu s čestitko in kompletkom ...Kot je v moji navadi pa sem vse skupaj kombinirala in izdelovala zadnjih 5 minut ... hahahhaha ... in vse skupaj je izgledalo takole ... pod čestitko pa se je skrival kompletek ... ;o)

Komentarji

 1. Lepo si skombinirala darilce!

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako prisrčno darilce!
  Takšnega darila bi bila še jaz vesela pa imam več kot 10 let..:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Včeraj tako lepo napišem komentar in potem me je stric google nekaj zafrknil. Kakorkoli, želela sem povedati, da je odlično tole darilce za 10-letnico in po moje ji bo še toliko bolj všeč to odkrivanje - iz škatlice čestitka, pod čestitko ogrlica in zapestnica. Super.

  OdgovoriIzbriši
 4. super... :) mi je zelo všeč..

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar