Fimo vaja

Skoraj teden je že od moje zadnje objave ... ampak v tej vročini se komaj spravim za računalnik ... kaj šele, da bi mi uspelo kaj naredit za svojo dušo ... no ja, ampak včeraj sem kljub neznosni vročini zunaj v senci zastrtih rolet in v hladu stanovanja uspela krstit svoje nove zaloge fima in tako so nastajali izdelki za izdelkom ... potem še dodoelava na srečanju pridobljenih koščkov in zdaj moram smo še spacat tole objavo pa bo ...

Tokrat sem se spravila h kvačkanju verižice, ki ne vsebuje samo prelic ampak tudi palčke ... no ja kaj naj rečem za moje pojme zanimiva za pogledat ... ni pa ravno moj stil ... mogoče kar se barv tiče ... eh kaj pa vem ... vsake oči majo svojga malarja ... mogoče bo pa kateri všeč ...:o)...
Prvič sploh sem delala s fimo maso in za začetniški izziv sem izbrala mokume gane tehniko ... še veliko se morem naučit, ampak za prvo igranje s tem čudežom sem kar zadovoljna z rezultatom ...Ker mi je ostal še en košček z vzorčkom sem ga nahitro odrezala v enako obliko kot prejšnjega in ostanke spravila v kroglice ...Na srečanju pri sv. Antonu nisem bila ravno preveč pridna ... saj sem pozabila pol stvari, ki jih je učiteljica vaje s fimom naročila prinest in tako sem ostala samo gledalec in poslušalec ... ker pa je bila Petrovka zelo pridna in si je od mene izposodila orodje, ki ga sama ni imela ... mi je v zameno dala dva na delavnici ustvarjena neobdelana kosa fima ... in tako sem tudi ta dva koščka spravila v končno obliko ... no ja ... zlatemu kompletku še mal manjka ;o)Tist v mokume tehniki pa izgleda takole ...Ker sem pridelala kar nekaj fimo ostankov ... ki pa jih nisem hotela spravljat v hladilnik za naslednjič, sem hitro spustila neobdelan kos skozi pašta mašino in nastal je obesek kar tako ...Zdaj pa sledi samo še gasilska slika vsega, kar mi je včeraj uspelo dokončat ...Hvala za sodelovanje in lep pozdrav do naslednjič ... ;o)

Komentarji

 1. Hudo!!!A zato je tko vroče -od vas ta vročina veje. Saj se boš še vžgala, kolk pa ti narediš v enem dnevu.Moram pa povedat , da si pridna učenka, ki je zelo pridno poslušala. Sedi -PET.

  OdgovoriIzbriši
 2. Hahahaha ... Alenka hvala ... nardim pa tok, da vse kar mi je uspel v tistem dnevu napeštat porabim ... ker se bojim, da se ostankov ne bom nikol več pritaknila ... pol pa rajš stvari ponucam do zadnjega koščka ;o)

  OdgovoriIzbriši
 3. Uh, ti si začetnica v fimu??!! Kaj šele bo, ko boš čisto zares "not padla" :)
  Krasni izdelki!

  OdgovoriIzbriši
 4. Opa, tole pa ni kar tako!
  Super lepi izdelki. Kar tako naprej...:)

  OdgovoriIzbriši
 5. u fajn si porabila "moje" ostanke. tudi moji moji so že spečeni, samo objavljeni še niso.

  OdgovoriIzbriši
 6. O madonca, tista tatretja verižca s tistim zavitim obeskom je pa tako lepa, da dol padeš.
  Kaj je pa naslednje, kar se boš spravla delat? :D

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar