Izgled, nagrada, rožice ...

Tiste, ki dokaj redno pokukate v moj kotiček ste očitno opazile kako nesrečno neusklajen je bil izgled mojega bloga ... tiste rdeče mašne ob kraju so mi vadile živac do nezavesti in kot zakleto ... pojavile so se čisto same od sebe ... in za šmenta jih nisem mogla na noben način spravit stran ... naj sem klikala premetavala, urejala, dodajala ... vse kar sem poizkusila je padlo na neplodna tla ... potem pa se je kot se je sam naštimal tako tudi sam odštimal ... rdeča kičasta mašna je izginila ... in jaz zopet srečna kot radio ... posvetila sem se tudi urejanju glave bloga ... še kar nekaj stvari ni popolnih pa nekako nimam prave volje za urejanje le te ... mogla bi si naložit PS na računalnik pa se mi ne da ... skratka lena sem ko fuksa ... ;o)

In res prijazna blogerka Alenka mi je zopet podarila prelepo nagrado



in mi s tem dala ponovno vedeti, da ji moj blog nekaj pomeni ... Hvala Alenka ...

Tudi jaz bom tokrat podarila nagrado naprej ... in sicer se bom omejila na 5 domačih blogov, ki sem jih največkrat poklikala v zadnjem času ... sej je prav, da nagrado dobijo enkrat eni, drugič drugi ... tisti tapridni pa tudi večkrat ;o)

Helena
Klavdija
Sonja68
Kristina

ter za dobrodošico med blogerkami in za korajžo
Špela

Pa da ne bo moj post tako pust in suhoparen še nekaj s čemer se zadnje čase ukvarjam ... predvsem mi ne dajo miru kvačkane rožice. Nikoli nisem jaz ali pa kdo okoli mene kaj dobro obvladal vihtenje kvačke ... ampak jaz, ki se vedno rada spopadam z raznimi zmaji sem se spopadla tudi z nitjo in kvačko ... ko sem ukrotila perle sem začela krotiti rože ... in nastalo jih je kar nekaj , ki jih postavljam na ogled in pokorno javljam, da jih je po nastanku slik nastalo še nekaj, ki čakajo v kozarčku na kakšno drugo priložnost, da se pobahajo v vsej svoji lepoti ;o) ...

Komentarji

  1. Ha ha, tale objava pa me je pošteno nasmejala. Tisto z izgledom je najboljše :-) Tele kvačkane rožice so mi pa fantastične.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, te kvačkane rožice so tudi meni zelo lepe.
    In hvala za nagrado :)

    OdgovoriIzbriši
  3. O kako si pridna, te rožice so prav luštne. mene pa ne potegnejo, sem poskusila , pa ne gre:(:(

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za nagrado :)
    Rožice pa ti gredo tudi dobro od rok, jih že kar vidim na kakem tvojem izdelku :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooooo hvala:)
    Moja prva nagrada! Hvala, hvala:)
    Kvačkane rožice so pa svetovne! Me prav zanima, kam vse jih boš skombinirala:)
    Pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala za vaše prijazne komentarje ... sem spet vesela k radio ... že drugič dons ... se prav sm zdej že stereo ;o)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar