Kaj vse zmore Fleur de Lis Pendant

Včeraj sem končno uporabila izrezovalnik oblik Fleur de Lis Pendant ... ko sem gledala in sestavljala nesrečno izrezano obliko, sem se spomnila, da smo punce v osnovni šoli znale iz navadnega štirivoglatega papirja izvabit številne zanimive skulpture ... in tako sem po spominu in vzorcu iz osnovnošolskih let uspela ponucat ideje naše učiteljice in jih spravit v zanimivo obliko, ki je nastala tokrat ... res se nisem preveč trudila, saj sem ponucala kar star risalni list, ki je ostal v bloku mojih fantov iz prejšnjega šolskega leta ... Ko je bila stvar že sestavljena sem ponucala še modro blazinico, da stvar ni čist prazna in iz ostankov enga šeleshamerja izrezala kvadratno obliko za čestitko ... Dodala sem še perlice v vsak vogal po tri in čestitka je bila gotova ... hmmmmmmmmmmm ... po dolgem času spet nekaj zeloooo nahitro ... ;o)



Komentarji

  1. Zelo na hitro ,pa vseeno zelo lepo.Kakšne čuudovite oblike so tile Fleur de lis:),:).

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole je pa prav lepo, pa kako si to zgibala, dej mal več povej, ali pa mi samo prišepni:):):)Pišuka, kaj vse se ti ne spomniš, si gajstna sto na uro- vsa čast!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole znanje iz otroštva si pa zelo dobro ponucala. Svetovno zgleda, če nebi povedala bi si verjetno razbijala glavo s katerim izrezovalnikom si to naredila :)

    OdgovoriIzbriši
  4. To pa je eno zelo lepo zgibanje. Čudovito je prišlo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hmm.. a to, da risalni listi ostanejo v bloku, je možno??? Pri nas jih vztrajno zmanjkuje že takoj na začetku šole :))))
    Super si prepognila vzorček in je nastala lepa čestitka. Nič ni videt, da na hitro :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super izgleda - čudovita. Kakšne lušte mi delaš s svojimi izdelki. Šeee, šeee,...

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar