Mal novoletnih

Amn ... včeraj zvečer sem se spravila kao osvobajat mizo vseh papirčkov in ostankov, ki so ostali raztreščeni po mizi kot posledica mojega zadnjega ustvarjalnega trenutka ... in potem sem si rekla le zakaj nebi posortirala vseh silnih odtisko, ki jih premorem, da ne bi bili več tako pomešani ... in, ker se jih je kar nekaj znašlo na kupčku z zimsko tematiko sem vzela še barvice in začela z barvanjem ... potem je sledil špirit ... in, ker je bil pri roki še narezan šeleshamer pripravljen za čestitke ... miza pa razmetana sem iz škatle na dan postavila še hrošča ... potem pa našla že naembosirane A4 liste, ki sem jih enkrat, nekoč iz dolgčasa testno prešala s hroščkom ... in tako so začele nastajati ena za drugo ...











Ker pa njihove mere ravno niso po jusu ... je bilo treba narest vsaki še svoj kuverto ... no tudi to smo uspeli spraviti pod streho ... Čestitke so narejene, ampak miza pa ostaja pod vplivom atomske bombe ;o)))))))

Komentarji

  1. Ja , ja tako pospravljanje mi je znano:):)Kaj boš pa zdaj, ko si si naredila en mičken zaloge, pa ti ne bo treba pod pritiskom delat?Mašina, sej lahko še zboliš.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pritiski pridejo vendo novi in novi ... hehehhe ... eden je še pred mano ... in zanj si kriva prav ti ... Imam v glavi datum 1.10.2009 ... pa še prčaklnica je takrat ... se prav pritisk že rahlo narašča ;o))))

    OdgovoriIzbriši
  3. Treba bo začet dihat, ker imam občutek da si pozabla :-) In vidim, da so tudi tebe zagrabile te zimske. Meni tudi gredo po glavi same božične, čeprav bi se morala lotit enega drugega projekta. Ampak zadnje čase skušam živet malo bolj umirjeno in se prepuščam toku. To, da pa je miza še vedno atomska bomba pa je očitno dobro, glede na to, da si pri tokratnem 'pospravljanju' naredila celo zbirko :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. lušne čestitke.
    pa vse že delate novoletne čestitke, jaz sem naredila pa eno :) me je kar malo sram, ampak za začetek je. predvidevam, da me bodo novoletne čestitke ''zagrabile'' nekje konec oktobra. do takrat pa bom občudovala tvoje in od ostalih pridnih ustvarjalk :)

    lp, I

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar