Bolj na hitro

Shrani.siTako kot bo nahitro nastala tale objava ... prav tako nahitro je nastala tale čestitka ... Danes dopoldne me je sodelavka prosila, če bi lahko naredila čestitko za eno njeno prijateljico, ki bo kmalu praznovala okrogel jubilej ... Dala mi je časa do ponedeljka ... vendar za ta vikend imam jaz druge plane ... ;o) ... prav tako kot večina vas ... zato sem s čestitko kar malo bolj pohitela ... Ko se je ob 20.00 začel na TV-ju odvijat zabavni program sem jaz napadla svoje zaloge papirčkov in ...
Treba je bilo sprobat vse tiste nove igračke za katere mi je v preteklem mesecu uspelo zapravit celo premoženje ... ja no in če po pravici povem igračke kar dobro delujejo in so vredne svojega denarja ... ;o)

Takole nekako bo izgledalo prvo srečanje obdarovanke z čestitko ...in takole nekako potem, ko bo pokukala v njeno notranjost ... verjetno bo sodelavka dodala še svoj prispevek ...Zdaj grem pa v mižale ... ;o)

Komentarji

 1. Mi je všeč. Taka, s pridihom preteklosti.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepa je, ni kaj. Všeč so mi barve, všeš so mi ti štemplji in prav tako motiv. Pa še notranjost si tako lepo obdelala. Pa še na hitro si uspela? Svaka čast.

  OdgovoriIzbriši
 3. Všečna, lepih barv, nekako skrivnostna, romantična......Lepa.

  OdgovoriIzbriši
 4. Saj ti na brzino vse delaš in vse narediš super. tale čestitka je zelo lepa- super senčenje.

  OdgovoriIzbriši
 5. Elegantna in lepa čestitka, prav v mojih barvah.

  OdgovoriIzbriši
 6. THIS is just FABULOUS!! I love this card in and outside!
  hugs conni

  OdgovoriIzbriši
 7. Sem prav vesela, da je Vladka dala link na tvoj blog, kjer je ogromno krasnih izdelkov. Še pridem :)

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar