Brez naslova pa ne morem objavit posta

Tokrat sem morala preizkusit svojo novo igračko s katero Sonja ustvarja take dih jemajoče umetnine ... Ker so mi sodelavke naročile darila za dve upenzijonirani sodelavki, ki sta nedolgo nazaj praznovali vsaka svoj rojstni dan sem na eni izmed njih že videla ogrlico s tem vzorčkom ... in igračka je prišla kot naročena ... ;o)
Kot otrok sem hitro stestirala njeno delovanje ... in moram rečt, da sem nad končnim rezultatom prav navdušena ...In ker sem zvaljala mal večji kos fima je nastala še ena z istim vzorčkom ... Sodelavke so pač za penzjonistko na kateri sem jo jaz še preden je bila sploh spočeta že videla, izbrale iz mojega nabora nakita sestrico zgornje in v rozika barvi za drugo praznujočo penzjonistko ... Ker mi nakita ni niti uspelo poslikat sem se z dekleti na šihtu zmenila, da odnesem nakit domov, ga poslikam in mu naredim še prikupne oblekce ... in tako je bil volk sit in koza cela ... ;o)

Saj ne znam pripravljat odtiskov brez, da bi vmes še kakšnega pobarvala .. in tako je spet nastala manjša serija novoletnih čestitk ...Tokrat sem pa prav navdušena sama nad seboj, saj mi je uspelo naredit in objavit stvari v pičlih treh dneh ... Naslov posta je zato tak, ker sem objavila stvar na blogu preden sem sploh izumila naslov ... hehehehe ... čist men podobno ...

Lepo bodte ..

Komentarji

 1. preveč si pridna :)))) pa še tako lepo je vse

  OdgovoriIzbriši
 2. Dobri sta unidvezaupokojenki!...pa tud čestitke so krasneeee!

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepo...prav vse. Od nakita, do čudovitih škatlic in voščilnic.

  OdgovoriIzbriši
 4. Spet sem cela zmedena in sploh ne vem kaj naj vse pokomentiram pri toliko izdelkih :-) Komplet z verižicami in škatlami je prekrasen, v tvojem stilu. Pa še tak fajn komplet novoletnih si uspela naredit. Super si.

  OdgovoriIzbriši
 5. Pri tebi se pa lahko nagledam vsega na kupu in vse je preprosto lepo.

  OdgovoriIzbriši
 6. Super si naredila, tako ogrlici kot škatlice :) Pa ona rozi tud ni švoh :)
  Aja, pa čestitke so tudi super :))
  Mislm, a res morate tok različnih reči v isti post tlačit, da pol sploh ne vem, kaj vse komentirat :))

  OdgovoriIzbriši
 7. SUPER PRIDNA!!!! Sej, kaj pa je drugega pričakovati :)))

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar