Naj slike govorijo same zase ...

Prosim res mi ne zamerite, ker sem tako kampanjska, ampak žal ne gre drugače ... ko je pri hiši samo en comp in 5 članov potem stvar izgleda nekako takole ... ko imam možnost, nimam volje ... ko imam voljo, imam pa omejen dostop ... ;o)

















V tale zgornji sklop bi spadali še dve škatlici, ki pa sta prej preden sem ju sploh uspela slikat odšli od mene ..









Takole nekako pa izgledajo čestitke, ki jih nekdo nariči in želi, da so točno take kot je bila "tista" ... japajade .. če ni nič mene v njej potem to ni nič ... zato čeprav so enake so še vedno drugačne ... rutina me ubija ...

Zdej grem pa bunke skp sestavljat ;o)

Lp do naslednjič

Komentarji

  1. Super, super tolk različnih izdelkov, res si vsestranska.Zdaj pa še bunke:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. No, te pa se bomo že sprijaznili, da dobimo na kupo toliko tvojih izdelkov naenkrat:-). Rutina res ubija in zdaj razumem zakaj moja mama vedno nekaj spreminja in po svoje preoblikuje razne recepte - ker jo ubija skoz isto metanje v lonec :-) Tako je tudi pri čestitkah, treba je spremnit vsaj nekaj, nekaj malega. In te slednje tvoje čestitke so mi všeč, kot tudi vse ostalo kar si nam pokazala.

    OdgovoriIzbriši
  3. oooo, tega je pa velik... nakit sem že na otočku poslinila, tule pa moram ostalo... predvsem čestitke. take so, fine. premišljene. pa po nostalgiji zadiši. mmmm.

    OdgovoriIzbriši
  4. o superca, količinsko in za očke past, vse po vrsti je lepo, kot znaš le ti...

    OdgovoriIzbriši
  5. Hoj, Jesenski!! Vidim, da ne počivaš, zelo lepo, vse po vrsti, moram prit enkrat k tebi v šolo! A imaš slučajno kak tutorialček za tiste lušne škatlice, ki jih delaš?
    Sicer pa - kje je kaj kampanjskega?? Saj se še ne uspemo načudit vsem tvojim krasnim izdelkom, pa nas že zasuješ z novimi. Svaka čast - pri 3 mulčkih:)
    lp dekca

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar