Tokrat naj bo modra s pridihom rjave

Spet sem kar nekaj časa štrajkala ... ampak res imam toliko enih novih obveznosti ... glede na moje občutke se počasi a vztrajno približujem novim vratom v hiši svojega življenja in vse bolj in bolj sem firbčna kaj se skriva za njimi ... vpogled v to sobo mi je še vedno prepovedan, ampak čutim, da se v njej skriva polno novih presenečenj, ki mi bodo dala moči za naprej ... Kljub temu, da nisem ravno redna objavljačica svojih izdelkov ... še manj pa redna komentatorka vaših ... se vsak dan redno sprehodim po vaših blogih in celo uspem prebrat kaj vse napišete .... ker hitim s prebiranjem vaših črk ... mi vedno znova zmanjka časa za zapisovanje svojih pod vašimi posti ... verjetno si lahko predstavljate kako izgleda, če je pred računalnikom obvezna vrsta v kateri skoraj vedno stojita dva člana ... ker se prepirata in cukata kateri bo prvi prislonil svojo rit na stol na katerem je moja .... takrat izkoristim dragoceni čas in malo bolj podrobno pregledam tudi vaše slikce ...

No in ker tako nesebično delite svoje slikce je prav, da tudi jaz kaj objavim, da ne bo izgledalo kot, da sem se vam čisto izneverila ...Pa brez zamere ... ampak res je moja glava prokupirana z reševanjem prednostnih življenskih zank ;o)

Komentarji

 1. Veš da mi ta barvna kombinacija že nekaj časa roji po glavi. V bistvu mi je zelo všeč in nabavila sem si že nekaj modrih papirjev (rjavi so na zalogi), sedaj samo še potrebujem eno 'zažigalno' idejo, pa bo :-)))

  Vidim, da imaš kar nekaj dela s tem, da odkrivaš kaj je za novimi vrati, tako da te popolnoma razumem, da ni časa, da bi na veliko puščala komentarje. Me pa veseli, ko vem, da vseeno pokukaš in pogledaš kaj je novega.

  Želim ti vse dobro in naj te nove poti vodijo k dobrim in zabavnim ciljem.

  OdgovoriIzbriši
 2. Superk kombinacije barv in udi oblike so zanimive!

  OdgovoriIzbriši
 3. Vedno sem vesela kakšne tvoje objave. Ne glede na to, da so malo bolj redke.
  Saj veš, včesih so rekli, da je tisto kar pride bolj boljše. :)
  Sicer pa so tvoji izdelki vedno čudoviti. Tale barvna kombinacija je ena mojih najljubših, včasih pa ji dodam še belo. Ko bom imela kaj časa za fimanje najbrž tudi pri meni pridejo na vrsto tele barve.
  Imej se lepo in uživaj.

  OdgovoriIzbriši
 4. Barvna kombinacija je sploh mega, ampak prva ogrlica je megastična!!!!!
  Keriz objave čutim, da imaš ogromno misli v glavi, da imaš velike plane, da se ti nekaj velikega dogaja- veliko sreče in uspeha!!!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasne ogrlice in krasna barvna kombinacija, moja favoritka je srednja :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. O krasne barve, upam, da se ti čimprej odprejo vrata in boš videla, kaj se skriva lepega za njimi, želim ti vse lepo.. topel pozdravček

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar