Tokrat pa malo drugačen začetek

Tokratno objavo pa bom začela nekoliko drugače kot ponavadi ... mi je tale zgodbica tako všeč ... Če samo malo pomislim ... Čarobna hišica ... Hišica čarovnij ... moja hišica ... današnji čas ... način življenja ... ampak nikoli ne nehajmo verjeti v svoje sanje ... ;o)



Danes je hišica vesela in darežljiva zato nastežaj odpira svoja okna za vas, ki me sprmljate in z velikim veseljem kukate za njene zavese ...











Tisto z bananimi olupki in kokosovim orehom je bila moja debela laž saj sem, če po pravici povem čofotala samo v domačem lavorju in bilo je prav fino ... neobremenjeno ... prav nič stresno ... skratka uživanje na neskončno potenco ... ;o)









Slikce so nametane kar brez nekega reda ... tudi pri obdelovaju se nisem ravno pretegnila, ker jih je bilo enostavno za eno objavo čist preveč ... ampak, ker vem, da je babji firbec huda zadevšna ... sem se odločila, da vam postrežem s sprav vsemi, čeprav malo manj kvalitetnimi fotkami ... Saj je tako bolj prav, a ne? ;o)











Potem pa sem po slikanju utrujena spisala še tokratno objavo ... in sicer v mali novi zvešček oziroma knjigico, ki s porumenelimi listi komaj čaka, da kaj spravim v njo ... grrrrrrrrrrrrr ... preveč slik sem naflozala v tole objavo ... bloger ne more vsega prežvečit ... nadaljevanje v naslednji objavi ...

Komentarji

  1. Joooooooj , koliko lepih kamenčkov si v Kolpi nabrala. Ha,ha,ha.L.P.

    OdgovoriIzbriši
  2. OOOOOhhhh, kak fajn dopust, pa še bolj fajn rezultati. si pa čist nora, kako uspeš toliko enih reči skupaj spravit in potem še v eno objavo stlačit.
    Čist noro.. dosti tega bi pasalo okoli mojega vratu, kakšna s tretje slike pa sploh :) ful dobr ti gre tole.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vav ti si pa prava umetnica postala.Oblikovalka in pisateljica::):)bravo.

    OdgovoriIzbriši
  4. No no, veš kaj !!!!!To je pa že pretiravanje!!!!!Moj komentar:Teb se je totalno utrgal!!!!!!!

    Mela bi pa unga ta druzga <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem mislila, da sem to objavo prešpricala, pa vidim sedaj da ne. Lavor ali palme, samo da ti je bilo fajn in vidim, da si bila presneto ustvarjalna. Toliko enih lepih zadev, da kar težko švigam z očmi med vsemi temi fotografijami. Grem še zdaj od bliže pogledati knjigico.

    OdgovoriIzbriši
  6. O kakšne lepe stvari. To je pa res maksimalna produktivnost in kar nekaj kosov je po mojem okusu. Izgleda da lavor res dobro dene ustvarjalnosti, moram poskusiti... Definitivno pa nekaj od tega skoraj moram imeti. Se ti javim na mail...

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite verižice. Sem vse v živo pregledala in prešlatala :-)))

    OdgovoriIzbriši
  8. kakšne lepotice......drugi obesek je čudovit

    OdgovoriIzbriši
  9. čudovite ogrlice! sem prav ponosna lastnica ene tvoje!!!!!!
    tudi ostale stvari v tvoji hišici čarovnij so dih jemajoče!
    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar