Spet kuverte in konc z gobam

Evo mene spet ... včeraj popoldne sem spet po dolgem cajtu mal matrala papirčke in delala kuverte ... no ja ena jo je prej odrajžala od mene kot mi jo je sploh ratal poslikat ... ta rdeča je zgleda nekaj zbolela, ker je fasala te razpacane črne pike po nosu ... ki res ne sodijo nikamor ... bom zdele mal pudra nanesla nanjo, da si ne bo prevelike stramote delala okol ... no mogoče je še najbolj popolna modro zelena ... eh ne tud tej neki fali ... sm pozabila, da sem z njo posnela čist šalabajzersko fotko ... nč objava je kakršna je ... pa močno upam, da bo naslednja kaj prej in kaj boljša kot je bla tale ...

Lepo bodte pa se kmal kej slišmo ... sej zdaj prihajajo taki dnevi, ko človeku ni do druzga kot do ustvarjanja v zavetju toplega stanovanja ;o))


Komentarji

  1. Divnoo!
    Prava si umjetnica.
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super so uspele!!!!!Ampak veš kaj, meni je rdeča skoraj lepša, čeprav ima pikice:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasni sta obe, a tudi jaz bi izbrala rdečko :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepi sta obe. Ampak je čudno, da mi je modra bolj všeč, kot rdeča :)

    OdgovoriIzbriši
  5. a veš, da si me prav potolažla... danes sem od jutra na tem, da se mi ulijejo solze - ker NOČEM avgusta, ma kaj avgusta, niti septembra, v službo v jopici... danes mi ni preostalo drugega, pri naših polarnih štirih stopinjah :(( ampak! če res pomislim, kot si napisala ti... da so to dnevi, prav ustvarjeni za ustvarjanje... potem... hja, potem mi je prav. tako, za silo.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar