Petelin ali kokoš?

Kaj je bilo prej ... jajce ali kokoš? ... ali lahko nastane jajce brez petelina ... jajce lahko ... kaj pa kokoš???? ... hmmmmmmmm ... kako zagonetno in zapleteno je tole ... Ja uglavnem tale vrli petelin je bil kupljen kot kokoš ... ampak čisto na koncu smo ugotovili, da sploh ni kokoš, ampak petelin ... jao ... Kakorkoli ... namen je bil lep ... kokoške, al pa petelini so v embalaži in v družbi knjigice dobrot iz steklenice, kot praznično darilo pristalo v rokah mojih sodelavk ... ker so bili to moji zadnji prazniki med njimi sem jim namenoma kupila kokoške, da se bodo ob pogledu na njih spomnile ene, ki jim je kar nekaj časa delala družbo na klinih v njihovem kokošnjaku ... ko je klinov zmanjkalo pa sem se kot ena izmed njih odločila, da se odpravim nekam kjer je še kakšen neosvojen in nezaseden klin ... Torej s 1. februarjem jih zapuščam in jim hkrati želim, da bi se imele skrajno lepo tudi brez mene ...
 

Tale kuverta pa ime za seboj tudi zanimivo zgodbo ... spet je bila narejena od nekega dopoldneva, ko sem v službo dobila naročilo in je morala bit gotova do 7-ih zvečer istega dne ... tega sem že navajena ... prav nič pa nisem navajena naročila kot je bilo tole.
Vprašam: "Za kakšno priložnost pa je?"
Ja, khm tkole nekako se gre ... Je za 4o let ... ampak ne vem kdo bo praznoval al mož ali žena al pa oba."
??????????????????
Se prav, če sem prav razumela naj bo stvar univerzalna al pa še bolš unisex ... jao ... še dobr, da ni blo za 80 letnika al pa dojenčka ... no ja znašla sem se po svoje ... če je bil naročnik zadovoljen pa še vprašala nisem posrednika ... hahahahaha

Evo zdaj pa u mižule ... nočko, pa priden bodte pa imejte se skrajno lepo ...

Aja pa tolk, da veste ... vas vse spremljam ... ampak za puščanje komentarjev pa na žalost zmanjka časa ... upam, da se nevihta in vode na poslovnem področju kmalu umirijo in se umaknejo nazaj v svoje struge ... potem bom pa bolj pridna ... ;o)

Komentarji

  1. Prav lepi petelini al pa kokoške, pa škatlice in knjigice!!
    Pa tale univerzalna kuverta je tudi mega!Dobro si se znašla!
    A menjaš klin praviš? Veliko sreče!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Knjigica izgleda jako zanimiva, le kaj piše notri :))) , čestitka ne more biti drugačna kot lepa, če pride izpod tvojih prstov
    pa da bi se dobro počutila v novem kokošnjaku

    OdgovoriIzbriši
  3. Same kokošje lepote. Všel mi je kako si vse skupaj združevala v tako prijetne celote.
    In kar poslavljaš se in napadaš novo? Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse dobro med novimi kokoškami in petelini! Darilca za sodelavke so krasna. Kot tudi voščilnica. Zelo lepa, elegantna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tile petelinčki so pa res luštni :)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Veliko uspeha na novi službeni poti. Tale z 80 letnikom in dojenčkom me je pa nasmejala :)))) Dobro si se znašla, pa tisti petelini so mi full všeč poleg tvojih darilc. Lepo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna poslovilna darilca in prav tako kuverta. Pa srečno in uspešno na poti v nov "kokošnjak" :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa darilca in tudi pri zadnji si se odlično znašla.
    Srečno na novi poti.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi meni so tale darila strašno qjut. Zanima me, kako navdušene so bile obdarovanke? In ali se ti zdi, da je Tvojim najbližjim nekako samoumevno, da prejmejo nekaj "originalnega". Vendarle, vedno nismo v ustvarjalnem razpoloženju (vsaj jaz ne) in znajo biti pričakovanja okolice malo obremenjujoča.

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala za lepe želje pri menjavi klina ;o) ... upam, da ne padem s klina in se orng treščim v glavo ... hehehehe

    Piščanček ... kaj pa vem kakšna pričakovanja imajo moje sodelavke ... ampak predvidevam pa, da vedo, da bodo skoraj zagotovo dobile nekaj izpod mojih prstkov ... ker ne maram podarjat nekih brezveznih nabiralcev prahu pač ne gre drugače kot, da podarim napol nabiralec prahu ... hehehhee ... sm žleht, ane? ;o)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar