Navdušenje ...


Verjetno jo večina od vas, ki blogate pozna ... Vedno se znajde med komentarji ... če ne prva pa skoraj zagotovo kot druga komentatorka ... skoraj nobenega bloga ne zapusti brez komentarja, pozdrava in njene značilne besedice "pusa" na koncu ... ;o)

Pred nekaj časa me je prosila, če bi se dalo priti na kakršen koli način do enega izdelka iz moje rdeče zlate kolekcije ... in ker je za vsako od nas pomembno, če je naš končni izdelek všečen tudi drugim sem ji z  veseljem podarila enega izmed njih, ki je seveda še bil na razpolago ... 

Zapakiram izbrani izdelek in ga pošljem z željo, da bi se moj izdelek znašel tudi na kakšnih izmed njenih prečudovitih fotografij, ki jih niza na svojem blogu ... in res se je ... menim da je svoje delo izvrstno opravila in vdahnila mojemu izdelku poseben čar ... izdelek je dobil posebne sorte dušo ... kar zlil se je z njenim blogom ...

Opomba za tiste, ki ne veste zakaj se je sploh začela ukvarjat s fotografijo. Ko se je privajala vihtenju s čopičem ji je eden od učiteljev dal predlog naj vedno koderkoli hodi nosi s seboj tudi fotoaparat in z njim ujame vse tiste prečudovite trenutke, ki so jih zaznale oči kot potencial za prenos na platno. Ker pa tudi v takih trenutkih naši možgani lahko določene pomembne dele tega trenutka nevede spregledajo oz. ne shranijo na svoj disk lahko to za nas naredi fotoaparat ... in tako sta postala fotaparat in ona s pomočjo treningov, izkušenj in nasvetov drugih fotografov neločljiva prijatelja.

Poleg fotografije pa se ukvarja tudi z dekoriranjem notranjih prostorov in svojega vrta. Na njenem blogu se najdejo številni detajli iz njenega doma v Rijeki in vikendice v Gorskem Kotarju, ki jih z veliko ljubeznijo ustvarja in s še večjim veseljem deli z nami ...

Misim, da veste o kom govorim ... ja to je


Na njenem blogu se najdejo številni nasveti povezani z lepimi stvarmi, ki so balzam za žensko dušo ... naprimer kje kupiti prav posebno poročno darilo, kako pripraviti in uživati v dobri hrani ... pripričana sem, da bo vsaka našla nekaj zase ...

Hvala vsem, ki me spremljate in lepo se imejte na toplem sončku ... Hvala tudi tebi Zondraart, ker si tako lepo ujela mojo ogrlico v objektiv svojega fotoaparat in jo delila z vsemi, ki te obiščejo ... Hvala, tvoja objava mi je v veliko čast ...


Komentarji

  1. Ja, ona to zna. Vendar, če je objekt, katerega fotografira lep, potem so fotografije še toliko lepše. Čestitke obema; tebi za čudovit izdelek in Zondri za enkratno postavitev in fotografijo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Takoj sem vedela, o kateri blogerci pišeš :) To, da najde čas za fotografiranje, urejanje bloga, komentiranje in seveda še vse ostalo, kar počne v svojem življenju, je občudovanja vredno. Vedno rada pokukam na njen prečudoviti blog in se pasem na krasnih fotkah. Obesek, ki si ga naredila je vauuu! Čudovit v svojih barvah in obliki. Čestitam!

    OdgovoriIzbriši
  3. Uspeh ne more izostat, ko se povežeta dve vrhunski ustvarjalki. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Upravo sam stigla kući i čitam tvoj post, pročitala sam ga nekoliko puta i ne znam što bih rekla. Iskreno sam ganuta tvojim lijepim riječima za mene i moj blog.
    Hvala ti od srca,pusa!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovite fotografije in zapis je naredila. Čestitam obema!! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, tudi jaz sem takoj vedela, o kateri govoriš! Najprej: izdelek je čudovit ain fotka nora!! Če boš kdaj delala book s svojimi izdelki, veš pri kom moraš naročiti fotke! Uau! Za oboje!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, njen blog je res nekaj posebnega, fantastičnega in prefinjenega. Sem že občudovala tvoj izdelek iz njenega fotografskega zornega kota. Čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tvoji izdelki so krasni, na Zondrinih fotkah pa je res še prav posebno zažarel.
    Čestitke obema.

    OdgovoriIzbriši
  9. Morala sam još jednom pročitati ovaj tekst koji si napisala o meni jer je tako divan,lijepo je kad te netko opiše baš onako kako si ti opisala mene, sve je istinito i odlično napisano.
    Drago mi je da Slovenske blogerice tako misle i da vole moj blog...to je jako lijepo i iskreno me veseli. Smatram da su slovenske blogerice jedne od najkreativnijih koje sam do sada srela u svijetu blogera,baš ste posebne i meni vrlo drage. Kao i moje domaće, naravno:)
    Eto hvala ti još jednom i oprosti na podužem postu, kiss:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar