Dvojčici, pa sta res?


Tokrat predstavljam obesek v modrih barvah ...


Je lep a, ne? .... Hm ja ... le kaj porečete, ko vidite


tega ... s tega zornega kota ...


... pa še mal z dugega ...


... v paru eden poleg drugega ...


in na koncu še čisto od blizu ... sprimerjate oba kosa ...


Na prvi pogled sta si čisto podobna ... ampak, če povečate sliko lahko še tako slepe opazite razliko ... ;o) ... tiste bolj izkušene že veste o čem govorim ... ;o)

Ja, za tako očitno razliko v videnem je kriv brusni papir in moja potrpežljivost ... Tiste najbolj picajzlaste boste rekle, da tudi pobrušen kos ni pobrušen tako kot naj bi bil ... pa še res je ... ampak, ker ne maram biti kičasto popolna to svojo nepopolnost vgradim tudi v svoje izdelke ... ;o)

Zadnje čase nisem prav pridna komentatorka vaših blogov ... nekako mi zmanjkuje časa za komentiranje ... Upam, da se čim prej poboljšam ... Hkrati pa hvala vsem, ki si vzamete čas in se podpišete pod moje objave ...

Lepo se imejte do naslednjič ... saj se vam kmalu spet kaj oglasim ...

Komentarji

  1. Prekrasna kombinacija boja i motiva, jako elegantno i lijepo!

    Ugodna večer i lijep pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Še ena nepopolna se javlja, tudi moji izdelki nosijo kakšne majhne napakice, ampak to jih dela originalne :))) Lepa obeska, oba.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, res je, z brušenjem barve zažarijo, pri enih tehnikah pač ni druge izbire, kot brušenje. Lepo, da si pokazala oba! Ja, drobne napakice me ne motijo, dokler nakit nosim jaz.

    OdgovoriIzbriši
  4. He he he, jaz te ne bom ocenjevala, ker tudi nisme preveč pridna za brušenje.Ampak kombinacija barv mi je fenomenalna!Mislim da še nisem kombinirala modre in črne, izgleda pa SVETOVNO!

    OdgovoriIzbriši
  5. O tem bi se dalo pa veliko napisat, eni imajo raje fajn pobrušene izdelke drugi manj, ene privlači globina, drugim ni pomembna. Vsake oči imaji svojga malarja in tako je prav. Meni osebno sta všeč obe, vsaka po svoje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zakaj bi moralo biti vedno vse popolno ;) Če ne bi pokazala od blizu se ne bi niti opazilo. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Res ta kombinacija izgleda zelo zelo dobro! Super izdelka, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Fimo je zame znanstvena fantastika, zato še bolj občudujem vse, ki pričarate takšne čudovite vrorce na končne izdelke (z brušenjem, ali pa brez, popolna sta).

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni sta oba zelo lepa! Razlike pa jaz nočem videti, :):) Saj veš zakaj , pa tršica tud ve:):):) Brušenje.(:(
    Ampak je res lepši pobrušen!!!!!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar