Spiralicus simpaticus

Očitno mi letos dopust res ni usojen ... komplicirat se je začelo že čisto na začetku ... pa si nisem delala sivih las zaradi tega ... sem si rekla naj bo kot bo ... pa se je ljudem nad menoj vseeno zdelo nekoliko nepravično, da bi ne bila na dopustu skupaj kot družina ... ko je že vse zgledalo, da se bo račun izšel ... je prišla novica kot strela z jasnega ... pa sem si rekla ... to ni kar en dogodek ... in tako sem včeraj še kolebala in se dogovarjala s sodelavci ali naj pridem ali ne ... in zagotavljali so mi, da ni panike ... to jim tudi verjamem ... ampak ne ... kaplja čez rob je bil današnji dan ... odločena sem, da grem v službo ne glede na to, kdo je doma in koga ni ... jutri začenjam nov delovni teden ... brez vsakršnega občutka krivde ... le kdaj se bom naučila, da ko se stvari zapletajo že na samem začetku naj vendar dojamem, da mi vse skupaj nekaj dopoveduje z nekim namenom ...


Vse bolj in bolj se počutim ujeta v vrtinec podoben današnji spirali ...


... ko se le za trenutek oddaljim od središča in si predstavljam, da me bo vrtinec izpljunil ...


... me zopet potegne vase in preizkuša moje zadnje atome vztrajnosti ...


... le kaj mi še lahko naredi ... ne vem ... ker sem vedno znova pripravljena na nov sunek ...

Imejte se skrajno lepo do naslednjič ...

Komentarji

  1. Enkratno spiralo si ustvarila in kar čutim to, ko opisuješ preizkušanje atomov vztrajnosti.
    Pa saj vsi podobno funkcioniramo, ane? Šele, ko so znaki dovolj jasni, dojamemo, ponavadi...
    Ogrlica pa je res prava čarovnija. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Spiralo je zelo lepo kot tudi celotna verižica. Je pa naporno biti takole v spiralu cel čas. Želim ti, da bi vseeno uspela malo izpreči in se za nekaj trenutkov ustaviti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ogrlica je jasno super, kot vsi tvoji poliizdelki. Če se spomnim, da tam daleč nazaj na enem srečanju še štampiljke nisi hotela odtisnit v plasti polija na začetku :)))))
    Upam, da te vrtinec čimprej "izpljune" in si boš lahko vzela nekaj časa zase.
    Če le poslušamo namige, lahko marsikaj že vnaprej pravilno predvidimo. Pa je včasih veliko lažje kak namig spregledat oz. ga ne razumet :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo spiralasto in barvno usklajeno.

    Čeprav mi ni čisto nič jasno, pa vendar v tvojih besedah ne čutim dobrega in pozitivnega. Naj te malo manj vrtinči. Vsaj na tak neprijeten način.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar