Čas obdarovanja


Skrajni čas za nov bombonček tudi pri meni ... zakaj je tako dolgo trajalo ne bom prav nič razlagala ... ker me je preveč sram pred samo seboj, kaj šele pred drugimi ... no pa pustimo zdaj stare grehe ... hehheh ... ne ozirajmo se v preteklost ... gremo naprej tako kot se naprej vrti naš planet ...

Nikoli ni bilo pri meni potrebno vložiti posebnega truda v to, da ste prejele bombonček ... ;o) ... no ja včasih so bile kakšne izjeme in posebnosti hehehheh ... ampak nič kar ne bi bilo za prežvečit ...

Tokrat pa je nekoliko drugače vsaj kar se mene tiče ... ve pa to že itak orng obvladate ... ;o)

A kaj morate naredit? ... hmmmmmmmmmm

1. če še niste, postanite moje spremljevalke,

2. dovolim, da obesite moj bombonček na velik zvon ;o)

3. mi pod komentar napišete kaj je tisto kar vas je v času odprtih oken moje hišice prepričalo, da se vedno znova vračate k meni na obisk

Zdaj vas pa verjetno zanima kaj bo v bombončku ... nekaj stvari že kuka iz božičkovega koša ... nekaj ga bom pa še probala nahecat, da mi bo odstopil ... ;o) ... če se bo Božiček kaj preveč upiral bom pa še dedka Mraza zaprosila za donacijo ;o) ... 

Kot lahko vidite imate za prijavo kar nekaj časa ... ker bom jaz naslednjih 14 dni zelo okupirana v službi ... bom bombonček žrebala enkrat po Novem letu, ko se v želodcu že poleže okus po dobri hrani :o) ... potem pa greš, ko je kriza brskat po omarah, če je slučajno še kaj uporabnega ostalo .. in prazniš omaro od najokusnejših do najmanj okusnih stvari ... Na koncu znamo uživat že ob čokoladnem božičku ali parkelnu, ki je ostal v omari od Miklavža ...hehheh ... saj vse poznamo to zgodbo, mar ne? ... ;o)

Nekaj dni pred žrebom bom v tole objavo, ki bo do žreba na začetku mojega spletnega dnevnika, napisala kdaj bo točen datum žreba in kaj bo vsebina bombončka, da se mogoče še tiste najbolj neodločne dokončno odločite za sodelovanje ali ne ;o) ...

Scenarija za žreb še nimam, tako, da vam res težko dam zdaj namig kaj bo tisto kar bo prevagalo in kaj bo tokratni kriterij za žreb ... tako kot jaz imate tudi ve rade presenečenja ... in jaz vas zelo rada presenečam ... ;o)

Zdaj gre zares! Vse, ki čakate in oklevate s prijavo za bombonček naj povem zadnjo novico ... v naslednjih dneh bom objavila tri nove objave ... vsaka objava bo pripadala drugemu izdelku ... vsi trije skupaj pa bodo predstavljali glavni bombonček ... ali bo vse dobila ena ali bom izdelke razdelila se še nisem odločila ... lahko pa povem datum, ki ga bom kot zadnjega upoštevala za prijavo ... to je 16.01.2012 ... prijave za bonbonček zbiram izključno in samo pod tole objavo ... jaz upam, da sem zdaj dopisala vse ;o)

Imejte se skrajno lepo do naslednjič ;o)

Komentarji

  1. Sem že mislila, da sem ga zamudila, pa imam še cel mesec časa, haha.Tvoja spremljevalka sem že, čeprav roko na srce, ne meni ne tebi to ne pomaga dosti. Če mi uspe, bom tudi delila novico na svojem blogu. Ktebi pa se vedno znova vračam zaradi tvojih dolgih objav (ki so, ko so), ko nikoli na začetku ne vem, kakšen bo konec.Pa lepe praznike tudi tebi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Aja, pa hišica mi je strašno všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Naj najprej pohvalim hišico, lepa je, paše k tebi :)).
    Tvoja spremljevalka sem že kar nekaj časa. Zakaj?? Zato ker, te poznam tudi osebno, zato ker mi je všeč tvoj način razmišljanja in pisanja, zato, ker so mi všeč tvoji izdelki in ker nimaš nič proti če ti gdaj ukradem kakšno idejo :)).
    Lepo, da si man dala možnost po prazničnega sladkanja, zaradi tebe bo mogoče parkelj, ki je spravljen čisto v ozadju omare s sladkarijami počakal do pomladi :)).

    Lepe praznike tebi in tvojim želim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo rada zahajam k tebi, saj je tvoje ustvarjanje zelo zelo všečno :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako lepa preobleka bloga...hišica je taprava hišica čarovnij.Zato tudi berem tvoje objave, ker so čarobne, ker nas presenečaš..1x s papirjem drugič nakitom.Lepo je!

    OdgovoriIzbriši
  6. ooooooooooo, nova podoba! itak, da so mi hišice še kako pri srcu. k tebi pa pokukam, da vidim, če si sploh še živa, ker nimam svojega bloga, sledim bolj otoček, tu se grem pa prepričat, če še kaj "migaš", no ja, saj vem da, ampak me firbec kljub temu daje.
    lepo se imej in lepo ustvarjaj še naprej!
    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši
  7. Rada pokukam na tvo blog saj imaš zelo lepe izdelke.
    Z veseljem se postavljam v vrsto.
    Tebi in tvojim pa želim lepe praznike.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vesel Božič pošiljam v Hišico čarovnij. Večkrat pokukam k tebi, saj imaš vedno odprta okna in vrata svoje hiške. Vse čestitke za tvoje papirčkanje in nakitkanje.

    OdgovoriIzbriši
  9. ah, veš kaj, se grem kar v vrsto postavit.. in če slučajno zadanem, upam na osebno predajo :)))))
    Karkoli narediš, pa naj bo šivano, mečkano ali papirčkano, je vedno lepo. Včasih prav ugibam, kaj bo tokrat novega, ko vidim, da je pri tebi nov post :)
    Ma, tudi če tule nič ne zadanem, bi midve lahko kako predajo naredile :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Ko sem opazila, da ima blog Hišica čarovnij poslastico sem mogla prvo premislit kdo to je? Namreč v moji glava je še vedno kompletna zmeda med imeni, niki in nazivi blogov, pa še izdelke včasih pomešam. Vendar nisem rabla dolgo, da me prešine: A to je tista, ki oživlja štempiljke.
    Moram priznat, da nisem prav redni obiskovalec, še slabši komentator na blogih, ma ko nekaj posebnega vidim ostane zapisano z velikimi črkami.

    OdgovoriIzbriši
  11. zakaj le pridem rada sem, draga moja v prvi vrsti zaradi tega, ker te osebno poznam, pa vedno je kaj posebnega, novega.. lepega...
    topel pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  12. Ne vem zakaj se nisem tukaj spodaj podpisala že prej :))) Mislila in pozabila. Zelo rada imam pisane in vesele in malce odštekane hiške in prav taka je tvoja, zato zelo rada pridem na obisk.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar