Primerjave in testiranja


Vse skupaj se je začelo, ko sem si končno kupila distress blazinici še v oranžni in rumeni barvi ... torej zdaj vsaj premorem distresse v osnovnih barvah ... nianse ostajajo za kdaj drugič ;o) ... aja v eni drugi pošiljki sem pa dobila tudi tisti čopič, ki mu v telo naliješ vodo ... saj ne vem, če je barvanje z njim z distresi zato kaj lažje ampak je pa faj občutek, če ga premoreš ... ker veš da ga imaš pri roki, če slučajno pride kakšna kriza hahhahaha


Ko sem prišla domov mi firbec ni dal miru, da se nebi takoj spravila nad odtiske .. in potem sem si rekla, da bom pa le v živo sprimerjala barvanje z distressi, z akvarelnimi barvicami in čopičem, ter z barvicami in špiritom ... Ker nisem hotela dalta razlik ... sem se odločila za identične barve in identične odtiske ... ko gledaš končne izdelke od daleč razlika skoraj ni opazna ... ko pa pogledaš zadevo od blizu ... pa je vsaj meni jasno, da nujno potrebujem dodatne nianse distresov in da bodo barvice zdaj čakale na kakšno drugo priložnost ali tehniko ;o) ... no saj ne rečem, da jih bom čisto zapustila ... kje pa ... ampak ne bodo več glavne na vasi ... hehehhe


Da so vsi trije pobarvani odtiski dočakali svojo končno obliko pa je kriv sosedov fant, ki je dopolnil 18 let in smo bili povabljeni na pinik ... in ker sta naša dva večja fanta svoje celotno otroštvo preživela v njegovi družbi ... po domače so bili kot rit in srajca ... smo mu v spomin na tiste čase podarili otroško darilno vrečko v kateri se je skrival plastičen tovornjaček z lopatkami in grabljicami, mehurčke za pihat, pokajočo čokolado, revijo Frkolin z DVD-jem na katerem so bile risanke, ki so jih po cele dneve gledali v naši dnevni sobi, ko je zunaj padal dež in seveda temu primerno čestitko z nekaj dinarčki ... ;o)


In ker se je spet mudilo s čestitko nisem pretiravala z izdelavo ampak je bilo vse bolj na hitro ... brez posebnih dodatkov kot ste jih vejene pri meni .. hahaha .. pa saj je vendar čestitka za polnoletnega fanta ... mar ne?


Mogoče se lahko stestirate v poznavanju tehnik ... si slikce odprete v večji velikosti in mi napišete v komentar v kateri tehniki je odtisek pobarvan in se ob tej priložnosti potegujete za nagradico, ki jo dobi tista, ki pravilno odgovori, če bo pravilnih odgovorov več bom nagrajenko izžrebala .. ;o)


Imejte se skrajno lepo do naslednjič ;o)

Komentarji

  1. Distressi ♥ ... jih obožujem. Prva je čudovito pobarvana in to z njimi. Za drugo mislim, da si uporabila špirit in tretja akvarel barvice in voda .... nisem pa povsem prepričana, da ni obratno:). Voščilnica je luštna.
    Za kožo ti priporočam distress ink - tattered rose. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Uau kako so lepe vse po vrsti in zelo lepo znaš bavat v vseh tehnikah. LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse so zelo lepe. Prva je sigurno z distressi, zadnja z akvareli in vodo,ker je bolj bleda... torej mora biti druga s špiritom...samo predvidevam, ker še ne poznam te tehnike in bi res rada vedela, kako to narediš... :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Zdravo,
    nič se ne spoznam na vse te tehnike, ampak so mi vse voščilnice zelo lepe in uživam ko se pasem po njih......veliko navdiha še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prečudovite so! Te tehnike so meni čisto mimo. V glavnem prelepo pobarvano.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz sem bila tudi totalno navdušena nad barvanjem z distresi - dokler nisem ugotovila, da imaš z akvareli še več možnosti, učinek pa je enak, le da te akvareli stanejo precej manj ... res pa je, da sem si kupila spodobne Windsorjeve. Če bi takrat poznala vse, kar poznam danes, bi si kupila Sakura Koi watercolors, tako pa - bodo počakale par let, da porabim osnovno škatlo Windsorja ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Uauu super si ti tole stestirana in ravno dovolj je vsega na čestitkah!
    Tudi jaz sem frišna navdušenka nad barvanjem z distresi in tudi na splošno z uporabo.Jih imam kar precej že v svoji zbirki :-)
    Modra: distressi
    Zelena: špirit
    Rjava: akvarelne barvice in voda
    ...pravim jaz :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ugibala ne bom, ker se mi ne sanja. Nimam takšnega znanja. Darilo pa je bilo izvirno, čestitke pa so lušne.

    OdgovoriIzbriši
  9. Fajn je tako testirate različne materiale in verjamem, da si uživala ob barvanju z distressi, saj se barva lepo razliva in meni je ta čopič super. Jaz bi tudi stavila na to, da je modra pobarvana z distressi, pol pa nastane problem, jaz bi tudi rekla, tako kot Hali, da je zelena špirit in rjava akvarelne barvice. Sklepam po 'razlitosti' barve.

    OdgovoriIzbriši
  10. Valda da so mi najbolj všeč distressi,modra:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar