Za fajn punce ;o)

Ja prav res ste fajn punce, ki ste moj come back po mal daljšem času nagradile s ševilnimi komentarji in ker sama neskončno rada firbcam po vaših blogih in sem vesela vsake vaše objave in nove slikce novega izdelka ... sem se odločila, da vseeno objavim vse svoje najnovejše na zalogo izdelke ... moja komercialistka ;o) me vedno znova krega kako vendar nisem sposobna imeti ničesar na zalogo ;o) ... vsa naročila mi rata vedno oddati naprej z moje delovne mize še zelo vroča ... ponavadi je lepilo še vse pocasto in ne morem izdelka niti zapakirati doma, ampak delo prepustim moji najboljši komercialistki ;o) ... In ker sem delala na zalogo ... malo takih in onakih ... vam predstavljam kar vse ... Najprej eno podobno tisti iz tele objave samo, da je tale primerna za fantka ... mogoče sem malo nerodno izbrala barve papirja a kaj, ko mi kljub polnemu, natrpanemu predalu s papirji manjka točno tak kot sem si ga zamislila ... ;o) ... a vam je kaj znano?




Ker se mi je od papirjev iz prejšnje objave kar malo bliskalo pred očmi ... sem si rekla le zakaj nebi papirjev uporabila še malo drugače ... in kot zakleto se nisem nikakor mogla spomniti na blogu katere slovenske blogerke sem videla copatke ... in ker jih nisem mogla podrobno posmatrat, ker me je spomin očitno namenoma v tistem trenutku zapustil ... sem naredila copatke mal po svoje glede na svoj piškav spomin ... heheh .. ja in ko se mi je spomin končno povrnil v normalno stanje in sem primerjala moje copatke in copatke Janje in copatke An.La sem šele potem ugotovila, da sem jih jaz naredila kar orng po svoje ... hehehhe ... no ja kukrkol ... niso tako dodelani u nulo kot prej navedenih ustvarjalk ... ampak bo že ...






Če želim da bom imela komu oddati prejšnje čestitke moram poskrbeti tudi za tiste, ki so odgovorni za to, da lahko nastanejo tiste zgoraj v raznih barvah ... ja za njih so pa te, ki sledijo ...
 






Čisto za na konec pa dve od Mo Manning ... kolikor sem imela z izdelavo prejšnje te sorte težav sem tokrat kar mal ponosna sama nase, ker sem našla način kako čisto enostavno skoraj brez mukotrpnega odmerjanja  kje bom naredila zagib in podobne hece ... in zdaj ne morem nehat ... hehehhe ... imam v delu že novo ;o)






Imejte se skrajno lepo do naslednjič ;o) ... pa brez zamere, če sem z objavo spet mal pretiravala ... hvala za vse vaše komentarje v prejšnji objavi ...

Komentarji

  1. Oooo...Super zalogo si naredila. Se bo skoraj težko odločati, ker so vse lepe. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pravi multipraktik in neverjetna količina voščilnic. Copatki so prav cortkani in jim nič ne fali:) Pri takšni količini je zares težko izbrati najlepšo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse so lepe, ampak punčka na kolecu mi je pa sapo vzela. Prečudovita je. Rahel vintage stil je meni najlepši.

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo kako si bila pa ti pridna :-))
    Kakšne fajn otroške gatke si naredila, pa spodnje perilo je tudi super in seveda vse ostale voščilnice!!!
    Krasno ustvarjanje!

    OdgovoriIzbriši
  5. Nič nimam proti takemu pretiravanju :).
    Male fantovske hlače so super .... tudi barva mi je všeč. Copatke in perilo si lepo oblikovala in okrasila. Za konec pa dodala dva sladkorčka.
    Čudovito serijo voščilnic si nam pokazala. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi sama včasih pretiravam s kakšno objavo, ampak rada delim in sem vesela, da nas je kar nekaj takih. V užitek mi je bilo pogledati tvoje ustvarjanje, čudovito delo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zdaj pa res imaš pošteno zalogo, zavidanja vredno :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Vsaka je posebej lepa in res si si naredila dobro zalogo. LP

    OdgovoriIzbriši
  9. Veliko jih je..in vse so odliččne!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. madonca, kaka zaloga.. to pa je pravi zalogaj.. lp

    OdgovoriIzbriši
  11. ti kar še "pretiravaj" z objavami, je lepo "slino obnavljat"!
    same krasne stvari so nastale!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Ful lepa serija, vse so luštne. Copatki so ful cartkani in tudi barve so super. Jaz imam vedno težave z barvami za male fantke - svetlo modra in potem se konča, ker karkoli skombiniram izpade takoj punčkasto. Tebi je pa super uspelo.

    Lep dan še naprej.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar