Harlekin in testiranje

Vsebina škatle v kateri imam shranjen nakit se je katastrofalno zmanjšala in tako sem posegla po barvah fima, ki so ostale v škatli ... jao ampak delo s starim fimom je pa res prava katastrofa ... kot bi delala drobtine na pašta mašino in ne valjala plahtice .. verjetno bom res mogla zamenjat proizvajalca, ker to je pa res obup ... ne glede kaj vse sem v maso dodajala ... rezultat je bil enak ... zalimana pašta mašina, poškodovana plahtica ... rešil me je samo še polikakec ... ker sem našla nov način porabe polikakca mislim, da ne bo težav s porabo ... saj mi ga je že zmanjkalo in bo treba za prihodnjič iz neuporabnih barv zamešati novega ;o) ...

Najprej bom objavila testiranje kombinacije Fimo in Pardo mase ... zelena je Fimo, vijola Pardo ... če sem poštena mi je še vedno bolj fajn to delat s Fimom, ker je bolj kompakten in ga lažje pri rezanju nadzoruješ ... Pardo pa se zaradi svoje podobnosti s toplim čigumijem kar vozi sem in tja pod nožem ... hmmmmmmmm??? ... ne vem ... očitno bo treba poiskusit še kakšno drugo blagovno znamko in poiskati profil, ki bo ustrezal vsem pogojem ...



Tukaj pa se začne kolekcija harlekin ... upam, da razumete čemu sploh tak naslov objave ... ;o) ... Pa ne mi prosim zamerit ampak tudi v prvem razredu sem slabo risala kroge ... zdaj se to odraža tudi pri pravilnih oblikah krogel ... no ja pa saj tako se vsaj ve, da so bile narejene ročno ... ;o)





Imejte se fajn do nasednjič in ne odhajajte predaleč, ker prav kmalu sledi nova objava ... ;o)

Komentarji

  1. zelo lep nakit! lepe barvne kombinacije. lp

    OdgovoriIzbriši
  2. tele poly mase se zelo razlikujejo pos erjah. Se mi zdi, da prav nobena nima konsistentne kvalitete. Z vsako sem že imela luštne prigode.
    Kugle so naravnost fantastične! Barve, uau,prava eksplozija.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vsakič znova se čudim tvojemu pogumu glede izbire barv. Rezultati pa, kot vedno, navdušujoči.

    OdgovoriIzbriši
  4. Wau, prav pomladno pisano je pri tebi. Že skoraj poletno :) Tako da kar paše prit pogledat. Meni je prva kombinacija super, je pa res, da je vedno izziv, kako z različnimi serijami oz. kvalitetami speljat, kar si zamisliš.
    Prav nič ni videt, da bi imela kaj težav s kroglami, super so. Eh, popolne naredijo v tovarnah, ročno delane so komot s kako vdolbinico ali izboklinico več :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar