Saj ni res pa je ....

Saj ne morem verjet, da je res minilo že več kot 5 mesecev kar sem objavila svoj zadnji zapis na tem blogu ... no saj tudi drugje nisem bila ravno za dol past aktivna ;o) ... ker nisem v formi ... vam postrežem samo s slikcami izdelkov, ki sem jih uspela naredit v zadnjem tednu, ker mi že od maja pošteno gori pod petami jaz pa se delam norca ... da me le ni sram ... ne bom obljubljala, da se bom poboljšala ... slikce so bolj tako tako, ker sem komaj uspela izdelke poslikat ... preden so ogrlice zapustile "famozno modro kovinsko škatlo"



















Vedno znova, ko se lotim ene objave me pšreseneti nov način dela z bloggerjem ... očitno bo treba večkrat kaj objaviti, da bo manj težav ;o)

Imejte se skrajno lepo do naslednjič ;o)

P.S. Se res opravičujem za tokratne porazne fotografije ... ampak v mrazu in ko ti pulijo stvari izpod rok je rs težko kaj boljšega spravit skup ... ene so celo čist zamegljene kar sem opazila šele ob urejanju ampak takrat za nekatere žal ni bilo več pomoči :o(

Komentarji

  1. wauuuuuuuuuuuuu, koliko enih lepih ogrlic je tule in veš, je bilo vredno priti k tebi na obisk.
    ne boš verjela - blog imam!!!!!!
    ti pa bolj pridno objavljaj, pa kdaj pa kdaj pokukaj na "kofetkanje na dolenjskem", da se vidimo. pogrešala sem te na srečanju!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh, jaz pa si želim tvoje obljube, da se boš poboljšala :) Škoda, ker nas sicer prikrajšaš za svoje čudovite izdelke. Krasen nakit. Zelo lepo sestaviš posamezne delčke v skladno celoto.

    OdgovoriIzbriši
  3. Se popolnoma strinjam s Heleno. To res ni prav, da nas takole pustis in nas prikrajsas za vse te prelepe verizice. :) Tole je re wow in upam, da se znova beremo kmalu, ker pogresam tvoje objave.

    OdgovoriIzbriši
  4. Noro lepo, prava paša za oči! lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Uauuu krasne stavri si ustvarila!

    OdgovoriIzbriši
  6. Saj ni res, pa je, težko odločiti se, katera najlepša je. Čudovite si naredila.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar