Ko blog praznuje



Takole moj blog z manjšo zamudo upihuje 5 svečk na torti ...

Ko se lotim inventure 5 letnega dela na blogu se srečujem z mešanimi občutki ... hmmm ... če se ozrem po številu objav hmmm .. lahko že bežno opazim kako se je število mojih objav iz leta v leto manjšalo ... v letu 2013 sem jih spravila skupaj spacat samo 15 ... no ja in če grem pogledat število dokončanih izdelkov pa bi bilo objav bistveno več, če bi vsakemu končnemu izdelku posvetila čisto svojo objavo ... a kaj ko sem taka kampanjka ... mogoče se bom kaj poboljšala ... želim si, da bi v tem letu več objavljala in tudi več delala kot sem v preteklem letu ...

Ker je 5 lepa številka je prav, da po dolgem času razpišem bombonček in z vami delim veselje, ker sem navkljub vsem neredenim objavam še vedno po petih letih tu in delim z vami svoje končne produkte ...

Objavite svoj komentar pod to objavo in že ste v igri za bombonček ... ne vem kaj bo za bombonček ... zagotovo kakšen moj končni izdelek plus še kaj zraven ... če ste za ... kar hitro zapišite svoj komentar ...

Žrebam,
29.01.2014,
ko sem pred točno 5imi leti na tem blogu objavila svojo prvo pravo objavo in jo opremila s svojim prvim izdelkom primernim za objavo ... na žalost slikca ne obstaja več, ker sem ob prvih objavah uporabljala slikce iz shrani.si, ki pa očitno stare slike briše in ne obstajajo več ... :o(  

Kot večina deklet moje sorte sem tudi jaz svojo ustvarjalno pot začela na Otoku zakladov, in ker sem se zaradi moje nedoslednosti začela izgubljati med številnimi objavami na forumu ... sem si davnega leta 2009 kot večina ustvarjalk odprla svoj blog kjer sem imela svoje objave vedno na enem mestu ... kjer sem lahko barvo ozadja in izgled spreminjala po mili volji neodvisno od drugih ... in včasih kravžljala živčke obiskovalcem, ker so velikokrat imeli občutek, da so se nekje izgubili in niso pri meni ... v teh letih me je tudi to minilo ... navadila sem se, da je moj blog tak kot je in mi je čisto všeč ... Zakaj mi je blog še posebej pri srcu ... zato, ker imam lahko vse ustvarjalce shranjene v lastnem seznamu in mi ta seznam omogoča, da ne zamudim nobene objave priljubljenih blogov ... Poizkusila sem se tud na FB ... ampak to mi pa nikakor ne sede ... tam se vse dogaja z nadzvočno hitrostjo in res ne živim rada s takim tempom ... blog ima tempo ravno zame ... in zato mu ostajam zvesta še naprej ...  

Komentarji

  1. čestitke za petko :) pa le poboljšaj se, kar se objav tiče, ker te radi beremo. upam pa, da se kmalu spet kaj vidiva... za bonbonček se pa seveda postavljam v vrsto :)
    še nadaljnih 5, potem pa naprej :)

    pozdravček lep,
    Vida

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz sem v vrsti... Sva sorodni duši (glede objav), a tudi počasi se daleč pride. Saj bo, saj bo... Upanje. Še pridem

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz ti čestitam za petko! Upam, da objaviš kaj pogosteje, saj je veselje pogledati tvoje kreacije. Tudi meni "tempo" na blogu ustreza, veliko ustvarjalne energije in užitka ob tem še naprej ti želim, LP:))

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke še z moje strani. Tzdi jaz te rada obiščem pa čeprav redkeje. Želim ti še mnogo ustvarjalnih navihov in veliko objav :)
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke in držim pesti, da ti uspe kakšna objava več. Ker so tovje stavritve tako krasne in zanimive!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke za 5-ko tudi iz moje strani! Žal je današnji tempo tak, da včasih ne uspemo vsega objaviti, se tudi jaz trudim izboljšati na tem področju. :)
    Te je pa vsekakor lepo brati.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke za pet let. Tudi sama te dni praznujem, sva se očitno isti čas odločili, da slike svojih izdelkov shranjujeva na enem mestu. Tudi mojih objav je vsako leto manj, očitno prevlada kvaliteta nad kvantiteto ;))))))
    Še na mnogo let bloganja in naj te ustvarjalna muza spremlja vse dni.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za petko! Ni važno koliko je objav, važno je da so te super. Želim ti veliko ustvarjalnega navdiha.

    OdgovoriIzbriši
  9. Se pridružujem čestitkam za pet let bloganja. Želim ti še veliko ustvarjalnih navdihov...in da bi se čas včasih za hipec vstavil . ; ))

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke za peto obletnico pisanja bloga :-)
    Pa le še kaj objavi, da tudi druge vidimo kakšni lepi izdelki prihajajo izpod tvojih rok :-)
    lp Danii

    OdgovoriIzbriši
  11. lepe najlepše čestitke ob petletnem bloganju,tudi meni prehiter tempo ne paše tako,da sem tudi tega mnenja da že tako prehitro drvimo iz leta v leto.Še naprej veselo ustvarjalno bloganje

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za 5ko in kar tako pogumno naprej :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitke ob 5tem rojestnem dnevu blogs! lepa kilometrina in e na mnogle lepe izdelke :) LP

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitam za petletno bloganje. Mislim, da si zelo pridna in vztrajna, saj še vedno objavljaš in tvoji izdelki so čudoviti.
    Zanimivo, tudi ti si ena tistih, ki se ne želijo izgubljati na otočku in ki jim FB tempo ne odgovarja.
    Še naprej ustvarjaj in nas razvajaj s svojimi objavami in presenečaj z idejami.
    Vse dobro ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  15. Najprej cestitke za 5 let. In popolnoma se strinjam s tabo. Tudi zame ima blog ravno pravsnji tempo in tudi sama se nekako ne najdem na FB. Prvic ne cutim potreb, da bi z vsem svetom delila vse svoje korake in misli in kot tebi, je tudi pri meni vse skupaj prehitro :) Jaz ti zelim se mnogo objav in vesela sem vsakic, ko vidim, da je kaj novega pri tebi. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitam in ti hkrati želim še veliko dobrih idej in lepih izdelkov. Lp

    OdgovoriIzbriši
  17. čestitke tudi z moje strani, želim ti veliko objav, tako lepo te je brati, še lepše gledati tvoje umetnine, pa želim si, da se še kje na kaki delavnici vidimo... ali pa srečanju, lep topel pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitke za prvih 5! Še veliko lepega papirčanja in nakitkanja v naprej.

    OdgovoriIzbriši
  19. Čestitam za 5-ko! Sem te našla pri meni in pokukala k tebi :). Super izdelke imaš in kar tako naprej.

    Za moj bombonček, pa prosim dodaj še barvo sukanca izmed tistih na sliki.

    papa
    Jerneja

    OdgovoriIzbriši
  20. Čestitke za 5-letnico,ki je kar lepa številka.Z veseljem pokukam k tebi, saj objaviš vedno kaj zanimivega.In da ne pozabim na tvoje zapise,ki so še pa še zanimivi.Veselim se že tvojih prihodnjih objav.
    Pozdravček Urška

    OdgovoriIzbriši
  21. čestitke za peto obletnico. veš, jaz sem z blogom tudi še na "vi", sem se komaj odločila in se vsakič na novo nekaj naučim s pomočjo ene dobre dušice! o FB pa sploh ne razmišljam, ker še komaj blog "lovim!"
    Tebi pa želim še veliko lepega ustvarjanja in lepih objav v prihodnosti!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  22. Čestitke za prvo petletko! Glede števila objav se pa nikar ne sekiraj ... pomembna je kvaliteta, ne kvanititeta, saj veš :) In prav zato rada pokukam, kaj novega usvarjaš, ali pa se kje potepaš ... še na mnoga blogovska leta!

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke za 5. rojstni dan bloga. Da bi jih bilo še mnogo! Tvoji izdelki so vedno zelo lepi in prava paša za oči. Zadnje čase tudi jaz na Otočku le še klepetam, na svojem blogu pa objavljam svoje izdelke, ko pač najdem čas in voljo za to.

    OdgovoriIzbriši
  24. Kako čas beži kajne? Želim ti še veliko ustvarjalnih trenutkov in še več lepih izdelkov

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar