Rezultati z manjšo zamudo

Drage moje komentatorke in vse, ki me spremljate ... z manjšo zamudo sporočam rezultate žrebanja ... če sem poštena sem tudi jaz prav tako na trnjih kot ve ... poleg mene ležijo listki, ki jih je izžrebal moj sine in tudi sanja se mi ne kdo so srečne izžrebanke ;o) ... Objavljala vas bom po vrsti kot bom odpirala listke ... vrstni red ni pomemben ... vas zanima zakaj? Kar lepo počasi nič ne bom v tem metežu prehitevali ;o) ... Ok?

No pa kar začnimo ... naj se pripravijo


Pet vas je za 5 ... saj je tako tudi prav a, ne? Vsem nagrajenkam čestitam ... in še vsem ostalim 19im, ki ste si vzele čas in pustile pod mojo objavo komentar iskrena HVALA ... res se razveselim vsakega komentarja in mi zelo veliko pomeni, čeprav jaz nisem ravno zgledna pri komentiranju vaših objav ... ampak večino jih pa vseeno vsaj pogledam in preberem ... to je pa tudi nekaj a ne?

Zdaj pa k nagradi ... saj ste že nestrpne in vam grem s svojim brbotanjem že pošteno na živce a, ne? No ja mislim, da se bo na koncu vseeno izplačalo prebiti do konca današnje objave ;o) ...

Kako že gre tisti pregovor: Kdor prvi pride, prvi melje.

Ja tokrat to velja za vse nagrajenke. Ker ne želim jaz izbirati daril za vas. ampak želim, da si darilo izberete same in sicer kakroli iz moje poličke (pripada ti vse kar se nahaja na eni sliki ;o))

Izbirajte iz naslednjih objav

nakit iz današnje objave (glej spodnje slike)

Če nahitro povzamem - karkoli iz zadnjih štirih objav na mojem blogu ;o)

Če želite lahko osvojitev bombončka in svojo izbiro delite tudi na svojem blogu ;o) ni pa obvezno ... 

Pod danšanjo objavo meni in ostalim nagrajenkam pustite komentar kaj iz poličke ste izbrale, da se vaše želje nebi podvajale ;o) ... 

Ker je danes objava malce drugačna in vsebuje tudi moje nove izdelke ste h komentiranju vljudno vabljene tudi ostale, če tako želite in čutite ;o)

Hkrati prosim, da mi nagrajenke na moj mail carobna.hisica@gmail.com sporočite svoj naslov in hkrati tudi tam zapišete ali pa kar nalepite slikco kaj ste si izbrale, da ne bom pri pošiljanju kaj pobrkala ;o)

Zdaj pa dodajam na poličko še najnovejše izdelke, ki so nastali včeraj popooldne in mi jih je uspelo v končno obliko spravit danes, kos em prišla iz službe (tudi to je ene sorte razlog za mojo zamudo z žrebanjem ;o)) ... Samo še dodatni podatek ... spodnje ogrlice niso v kombinaciji s črnim fimom ampak rjavim (žal se ne vidi), da ne pride do kakšnega nesporazuma in razočaranja ...



 Imejte se skrajno lepo do naslednjič ;o)

Komentarji

  1. Čestitke nagrajnekam. Tudi tvoj "današnji" nakit je fenomenalen :). Morda nekoč, ko se naveličam klekljanja, se naučim delat s fimo.... ma tak profi ne bom nikoli.

    papa

    OdgovoriIzbriši
  2. Pokukaj na moj blog! Presenečenje...

    OdgovoriIzbriši
  3. WAUUUUUUUUUUUUU, sem važna kot marela, haha. hvala sinetu, da me je izžrebal. naj živi tvoj blog še sto lettt.
    in ker si dala na izbiro, bi izbrala iz serije "brušenje mozaika", drugo verižico, brez prstana, saj bo pasal k tretji. lahko?????
    še enkrat hvala,
    čao

    OdgovoriIzbriši
  4. iiii, tralala hopsasa, jaz sem bila pa izrebana in tako kot Iris, sem se tudi jaz zakadila v modro in v isto objavo "brušenje mozaika" in bi imela tretjo verizico, kjer si slikala obesek 2x. Se javim na mail. Hvaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa!

    OdgovoriIzbriši
  5. Jupiiiiiiii, tudi jaz bom ponosna lastnica tvojega nakita. Odločila sem se za drugi kompletek iz te objave (prstan in verižica). Hvala!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Oooo, hvala :-)
    Upam, da sm prav pregledala kaj so druge napisale in bi imela prvi kompletek iz brušenja mozaika.
    lp Danii

    OdgovoriIzbriši
  7. Spet, nova krasotica. Čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  8. čestitke nagrajenkam, izdelki pa spet super, jasno :) Dobra barvna kombinacija za popestritev :)

    OdgovoriIzbriši
  9. vauuu zadela seem bombonček,videla šele danes,ker me je položila vizoza.Že dalj časa občudujem tvoj nakit zdaj bom pa njegova ponosna lastnica.zelo mi je všeč drugi pisan nakit iz nove objave,če je možno.čestitke še ostalim nagrajenkam in še enkrat hvaaaala bom dala tudi slikco na blog.lep deževno snežen vikend

    OdgovoriIzbriši
  10. vauuu zadela seem bombonček,videla šele danes,ker me je položila vizoza.Že dalj časa občudujem tvoj nakit zdaj bom pa njegova ponosna lastnica.zelo mi je všeč drugi pisan nakit iz nove objave,če je možno.čestitke še ostalim nagrajenkam in še enkrat hvaaaala bom dala tudi slikco na blog.lep deževno snežen vikend

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar