Najprej fimo po dolgem času


Ojej, res je preteklo že veliko časa od moje zadnje objave ... če se je vmes kaj dogajalo? Niti ne ... saj veste ... služba, dom, družina in se počasi že neha ... če sem kaj ustvarjala? Ja v zadnjem času veliko ustvarjam na kavču ... hehehhee ... saj vemo kako je s tem ... no ampak, da ne bo izgledalo kot, da res ne počnem nič ... sem se vseeno spravila malo na fimo ... Jaaaaaaaaa ... to moram povedati, da sem v tem času kar nisem objavljala, vedno našla izgovor za neustvarjanje v zeloooooooooo razmetanem ustvarjalnem kotičku ... in jaaaaaaaaaaaa uspelo mi ga je celo pospravit ... no ja pogrešanih štampiljk mi vseeno ni uspelo najti :o( ... sem pa kar nekaj časa zbirala pogum za razdevičenje pospravljenega kotička in se ga izogibala in ravno iz tega razloga ustvarjala na kavču ... heheheh ... ja in pred nekaj dnevi sem se pa le opogumila in se lotila škatle s fimom ... lotila sem se tehnike, ki se mi je zdela najbolj primerna, saj potrebuješ samo nekaj koščkov fima in brez zapletov seveda ni šlo ... pri pospravljanju sem nezano kam založila osnove za medaljone, ki sem jih "enkratnekoč" nabavila za "nevemzakaj" ... no in po kar nekaj letih zapostavljanja so le prišli na svoj račun ... ja razlog za to tehniko je bil tudi v tem, da je od mojega zadnjega ustvarjanja ostala na kuhinjski mizi priklenjena pašta mašina, ker sem bila preveč močna za plastičnega metuljčka, s katerim osvobodiš mašino ... in tako je revica še kar obsojena na vogal mize ... mah dost mojga nakladanja ... ja pa fotografirat sem se tudi danes učila v novi tehniki hehehheheh ... zdaj pa samo še slikce ... ja pa kar kmalu bom nazaj, ker se je nabralo v tem času kar nekaj materiala, ki ga je nujno potrebno spraviti na blog ... ;o) ... saj veste ... prihaja najprimernejši čas za razdelitev doma ustvarjenih stvari med tiste, ki jih imamo radi ...Imejte se skrajno lepo do naslednjič ;o)

Komentarji

 1. Se je dalo opaziti, da te ni na sceni :))) Sicer pa tovrstni odklop sploh ni sako slab, saj dobiš potem nov zagon in sveže ideja za ustvarjanje, kar si dokazala s to objavo. Res si naredila krasne zadevice iz Fimo mase. Sploh zadnji uhančki so top!
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito - se je splačalo počakati toliko časa na tvojo objavo :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Uuuu, kakšen nakit! Male mojstrovine so nastale in nakit z rožicami mi je zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 4. krasno! sploh zadnji so mi nekaj posebnega - oblika, čeprav bi jaz imela - a, kakšne barve že???? pssstttt - rjave, hahaha
  lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Cudovito. Super, da si nas znova pobavila na svoj blog in nam razkazala vse te lepote.

  OdgovoriIzbriši
 6. Super, da si ponovno tu. Kot vedno zelo lepi izdelki. Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasna prenova bloga in spet lušne stvari. Te mini rožice so tako cart.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar