Zakaj tako in ne drugače - instant in ne instant to je zdaj vprašanje

Pozdravljeni spet po daljšem času. Dnevi hitijo, poletje je mimo in v deželo na sončni strani Alp se je tiho prikradla jesen.

Danes sem se po daljšem času sprehodila čez nabor ustvarjalnih blogov, ki so bili včasih moja vsakodnevna rutina za obisk ... potem pa sem se tako kot večina včasih zagretih ustvarjalk tudi jaz zaprla v svoj svet vsakodnevnih obveznosti in ustvarjanje postavila na drugi tir ... potem je prišlo obdobje, ko se je ustvarjanje vrnilo in sem mu spet namenila nekoliko več časa ... ampak volje za pisanje bloga pa kar ni in ni bilo ... veliko hitreje se objava naredi na FBju ... ampak se pa zagotovo težko instant objava meri po kvaliteti in vsebini s to, ki jo ponuja blog ... na FBju vse teče veliko hitreje ... lažje pridobiš publiko, ampak ti kot ustvarjalec pa hitro izgubiš stik s samim s seboj ... prav tako se tvoji izdelki izgubijo v poplavi odličnih in manj odličnih izdelkov, ki jih s svetlobno hitrostjo objavljajo različni ljudje iz različnih koncev sveta ... Ne vem zakaj sem po hitrem preletu blogov in preverjanju FBja dobila občutek, da se je ustvarjalna publika čestitk obdržala na blogih vsi ostali ustvarjalci pa smo se preselili na instant platformo? ... hmmmmm zanimiva ugotovitev ali pa samo moje opažanje, ker mi FB ponuja objave po svojem ključu ... mogoče tudi to še raziščem :o)

Ker sem bolj ustvarjalna duša kot človek, ki želi prodati čim več svojih izdelkov, sem se odločila, da se vrnem in delam bolj za svojo dušo in za duše tistih, ki jim moji izdelki pomenijo nekaj več kot samo hipen nakup in potem v poplavi vsega kar so tisti dan kupili pozabijo, da imajo nekaj mojega ... Mogoče se berem in slišim ošabno ... ampak tako je pač moje mnenje ... četudi iz bogate ponudbe, ki sem jo uspela ustvariti z veseljem ne uspem v prihodnosti prodati ničesar, se ne bom preveč žalostila ... saj sem lahko jaz edina, ki bom s ponosom nosila vse svoje izdelke ... če ne drugega si lahko za vsak dan v letu nadenem drugega ... in to mi bo v veliko veselje ... saj vem, da sem vsakega od njih ustvarila s posebno energijo, ki jo vsak izdelek en majhen delček nosi s seboj ... tako kot sem na svoji FB strani Hišica Čarovnij napisala: "Hišica s posebno energijo, kjer vsak izdelek dobi dušo, ki se združi z delčkom duše, ki ga je ustvarila ... Le kdo si ne želi v svojem življenju topline, veselja in čarobnosti, ki so ujeti v izdelkih ustvarjenih v Hišici Čarovnij .." in prav tako tudi mislim ...

Danes bom v to objavo vpletla nekaj fotografij mojih zadnjih izdelkov, ki krasijo poličke v moji Hišici Čarovnij, tudi za vse tiste, ki ste bili zaradi mojih instant objav samo na FB prikrajšani za kakšno novost, ki je nastala v mojem "kvartirju" v zadnjem času.















V upanju, da se res kaj bolj pogosto tipkamo Vas prav lepo pozdravljam in se vidimo ko se zagledamo ;o) ... Aja, pa imejte se skrajno lepo do naslednjič ... :o)


Komentarji

  1. Lepo, da si se spet utavila na blogu in z nami delila tvoje mojstrovine - vsak izdelek je razred zase :). Ja FB-ja nima niti g ane nameravam imeti, ker mi je preveč neosebno in ob vsej poplavi objav ni več pristnosti tkao kot na blogu. je pa res tako kot si zapisala - hitreje te ljudje najdejo :).

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar